2 maj, 2024

Orly – Star Of Bombay

Detta är en av de lack som ingick i Orly Gems – alltså juliutskicket av Nailmail. Detta är den blå ädelstenen, dvs Star Of Bombay. Det är så blått att det nästan ser svart ut, men i solsken (och i blixten) så syns det ljusblått glitter långt där inne. Superläckert och supertjusigt! Ett lager räckte bra, men då hade jag ett annat blått lack under.

6 tankar på “Orly – Star Of Bombay

  1. Hej, vet inte hur jag kom in på din blogg men gillar en verkligen och har sträckläst massa inlägg nu :) Är själv total nagelfanatiker och utöver det ÄLSKAR jag din frisyr!!! Har en liknande som tyvärr börjat växa ut och bli precis lite för lång för att vara snyggt kort men ändå inte lång… Behöver gå och klippa mig snart och undrar om jag skulle kunna få se lite mer bilder på din frisyr (om du har) för att skaffa mig lite inspiration??

    Tack för en underbar blogg!
    .-= » Fias senaste inlägg: =-.

  2. Fia: Tack så mycket! Vad kul att du gillar min frissa! Just nu är min också alldeles för lång, den är dessutom inte så märkvärdig. Kortklippt i nacken och lång lugg. Men jag ska leta lite, kanske tar nya bilder imorgon när jag tvättat håret. Du kan väl komma tillbaka då så gör jag ett nytt inlägg! :D

  3. Ja men absolut! Vill alltid göra någon liten förändring när jag går till frisören men vet inte alltid vad… så bilder är bra att ha :) är även väldigt imponerad av att du lyckades bleka håret så bra själv, jag blev kycklinggul så det var bara att gå till frissan och göra om det… :P
    .-= » Fias senaste inlägg: =-.

  4. Fia: Haha, det gäller att bleka tillräckligt länge så det verkligen blir vitt! Och ha silvershampoo/inpackning.

    Fru Choklad: Ohja! Ta ett flödigt lager bara.

  5. Fick ju det lacket i lådan härom dagen-Å,det är så snyggt, lättmålat o torkar snabbt,täcker på en strykning om man har bråttom- Och instämmer ang.gummikorken.Helt super!
    .-= » //SoPs senaste inlägg: Doing the Bilderblogg- =-.

Kommentarer är stängda.