25 april, 2024

Grön Onsdag: Mentality – Curiosity

mentality-curiosity-1

Det är onsdag igen! Vilket ju betyder den bästa dagen på hela veckan, Grön Onsdag! Visst är du väl med idag? Visa en repris om du inte har nåt mer grönt, det gör ju inget alls! Men lägg till din länk via inlinkz nedan, gärna före 21 som vanligt.

Idag vill jag visa ett lack som tog andan ur mig när jag testade det, älskar den duochroma effekten och nyansen. Mentality – Curiosity, ett ganska olivgrönt lack med viss holoeffekt som ni ser på lampbilderna. Men finast är den duochroma skiftningen, i grönt och guld. Älskar det!

Här är det 2 lager, mycket bra formula och torktid. Bilderna är delvis tagna under en lampa och i mulet dagsljus, så holot syns ju inte så bra. Men ni ser det duochroma åtminstone.

Visst är det vackert?

mentality-curiosity-2mentality-curiosity-3mentality-curiosity-4mentality-curiosity-5mentality-curiosity-6

[inlinkz_linkup id=499145 mode=1]

6 tankar på “Grön Onsdag: Mentality – Curiosity

  1. Åh, detta är ett lack precis i min smak, lite dovt och diskret men ändå strålande vacker! Jättefint! Jag har precis laddat upp min länk till dagens gröna (faktiskt också notd) – en jadegrön nyans från ryska Anna Gorelova by Dance Legend. Ha en härlig dag!

    Förresten, måste ju bara säga att lilla Soto är ju så underbart söt!!

  2. Åh så snyggt! Mentalitys lack är ”da shiet”, de har så många vackra och spännande färger. Gillar att holon är lite subtil men det duokroma är så så snyggt. Måste nog köpa några till innan jag måste börjar strama åt budgeten!

  3. Oj sen som bara den för maken har stulit min dator så jag sitter med bara mobilen. Knepigt.
    Snyggt lack visar du det ser jag, resten får jag titta på senare.

Kommentarer är stängda.