emilydemolly-jealousymakesyounasty-1

Dags för holofredag igen då! De här bilderna tog jag i onsdags, men det är strålande sol även i dag så förhoppningvis kommer vi få se mycket holos där ute. Besök Kerstin för fler vackra nagellack!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

emilydemolly-jealousymakesyounasty-nubar-reclaim

Emily de Molly till vänster, Nubar – Reclaim till höger.

Idag vill jag visa er ett grönt lack, som jag kanske borde ha sparat till en onsdag istället! Det är Emily de Molly – Jealousy Makes You Nasty, som jag fått av Emma på Naillacquerlove. Det är en nästan blågrön nyans, ganska mörk och alldeles underbara regnbågar. Jag trodde först att detta var en dupe åt Nubar Reclaim, men dels är Reclaim mycket ljusare grönt och har inte heller särskilt tydliga regnbågar. Jag har några Emily De Mollys faktiskt (Cosmic Forces, Oceanic Forces, Pyrite, Sakura, Serenity, Majestic Flight, Monet’s Garden och The Fifth EIement), men detta är det första jag testar och lägger upp på bloggen. Med undantag för Cosmic Forces som jag visade i en nailart. Jag tror att jag är rädd att jag inte ska gilla dem, att förväntan inte infriar sig.

Men, det här var finare än jag trodde! Det ser faktiskt inte ut att vara en holo i flaskan! Det ser ut som ett grönt lack med silverskimmer, så det är underbart att det är så fint. Även i skugga syns regnbågarna även om det såklart är vackrast i solen. De här bilderna är förresten tagna på innergården, därför den lite udda bakgrunden.

Här är det två lager, mycket bra formula och applicering – kanske lite tjock men inga problem. Ni ser lite av min lagade nagel, blir liksom en kant där som jag får göra om nästa gång. Men än så länge håller det bra och mina naglar växer ju fort så. Tur att jag har ett rätt stort arkiv!

Vad älskar detta iaf! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Holo friday with Emily de Molly – Jealousy Makes You Nasty, such a pretty green with beautiful rainbows!

emilydemolly-jealousymakesyounasty-2emilydemolly-jealousymakesyounasty-4emilydemolly-jealousymakesyounasty-3emilydemolly-jealousymakesyounasty-5emilydemolly-jealousymakesyounasty-6emilydemolly-jealousymakesyounasty-7

  1. Det här är ett av de finaste gröna hololacken. Alla fall minns jag det så men jag har en väldig massa av just gröna holos nu för tiden. :D
    Namnet är bra också.

Comments are closed.