Det har trillat in lite nyheter från Clinique senaste veckorna, förutom en ny version av Dramatically Different Moisturizing Cream för extra torr hud har det kommit läppstift med bröllopstema och nya läppglans!

clinique-longlastglosswear-2

Clinique Long Last Glosswear

Long Last Glosswear lanseras i fyra nya nyanser. De är återfuktande och ska hålla i upp till 8 timmar, de fyra nya nyanserna är Honey Bunch i den naturliga färgskalan, Tenderheart i den bruna, Kissy Fit i den rosa, Cupid’s Bow i de röda och Mystic (tror jag) i de violetta. Jag har fått hem Cupid’s Bow och Kissyfit. Speciellt Cupid’s Bow tilltalar mig mycket!

Kommer i februari och kostar 210 kr.

image

Clinique Long Last Lipstick Wedding Trio

Jag vet inte om det är nåt speciellt med den här trion, men den här ett bröllopstema som verkligen passar in på mitt liv. Tre nya läppstift i en krämig formula, en svagt rosa nyans som heter Will You…? tänkt att inspirera till frieri, bäriga I Do! som passar fint vid vigseln och slutligen brunskimriga Honeymoon för efterspelet. Färgerna är krämiga och rikt pigmenterade, de biter sig också fast i läpparna så nyansen är kvar även efter flera timmar.

Min favorit är I Do, kan faktiskt tänka mig att ha den i kyrkan!

Återkommer om mer info!

 

Comments are closed.