cliniqueevent-5

I tisdags var jag i Stockholm för min första pressträff på två år, tiden har verkligen rusat iväg! Clinique var helt rätt event att åka på, otroligt roligt att träffa Bea Maria Holland från Clinique som jag haft kontakt med i 5 år eller så.

Vi var en liten grupp bloggare som samlades på Nordic Light Hotel på eftermiddagen, vi bjöds på tapas och cava. Därefter fick vi en presentation av Clinique, dess historia och filosofi. Mycket intressant att få veta mer om ett av de märken som följt mig sedan tidig tonår med trestegssystemet.

cliniqueevent-1cliniqueevent-2

 

 

Nya Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush tillsammans med trestegssystemet!

cliniquesonic-4Lanseringen för dagen var Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, Cliniques svar på de rengöringsborstar som lanserats de senaste åren. Den här borsten är effektiv men skonsam, den innehåller 35 000 hår med samma dimension – även om den gröna ytan har aningens kortare strån vilket gör den fastare. De gröna stråna ska användas på t-zonen, medan den vita ska vara på de mer känsliga områdena runt näsan.

Borsten roterar inte, utan vibrerar, sk oscillering i 200 vibrationer/sekund. Bea demonstrerade på en blöt kleenex hur skonsam den är, ni ser bilder nedan. Borsten är även antibakteriell i sig själv, den ska inte behöva rengöras på något särskilt sett. Detta beror på att varje hårstrå eller hårklunga är inlindad med silvertråd.

Borsten har enbart en on/off-knapp och stängs av automatiskt efter 30 sekunder. Till en början rekommenderas 30 sekunder i taget men i takt med att huden vänjs kan du öka till 1 minut två gånger om dagen. Du kan också använda den med vilken rengöringsmetod som helst, även om den är utvecklad att användas tillsammans med trestegssystemet. Dock bör du avstå från alla peelande produkter tillsammans med borsten.

Hela borsten kostar 995 kr, borsthuvudet bör bytas efter ca 3 månader och kostar 180 kr. Den släpptes igår och finns på alla ställen som säljer Clinique. Nedan ser ni makrobilder av själva borsten, hoppas den är tydlig nog så ni ser hur de ser ut. Även Deshi tycker den verkar intressant!

cliniqueevent-3cliniqueevent-4

cliniquesonic-2cliniquesonic-3

cliniquesonic-1

Vi fick även de fyra nya Chubby Stick Baby Tint, mer pigmenterade läppennor som också utvecklas olika på olika personer, samt två av 4 nya Chubby Stick Cheek.

clinique-3

Kort sagt, ett mycket intressant möte och roligt att träffa Beleza-Tina, Purity-Sanna och Fröken Rosa-Desiree. igen – samt Sofie som också bor i Norrköping! Trots att jag satt bredvid henne var det först när vi skulle gå av tåget hemma i Norrköping som jag förstod att hon var härifrån! Knas!

Vad tror du om Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush? Är du sugen på att testa den?

Prisuppgifter

  • Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush – 995 kr
  • Refillborste – 180 kr
  • Chubby Stick Baby Tint – 210 kr
  • Chubby Stick Cheek – 260 kr

Comments are closed.