ons-1009-1

Kom hem helt utsjasad från Stockholm i tisdags, vi gick och la oss direkt i princip. Trots det var jag inte utsövd igår, är inne i ett skov av sömnproblem just nu och är ständigt trött. Men jag ska inte klaga, livet är bra ändå =)

Idag visar jag onsdagsmejken, har glömt bort förra veckans smink men den var ändå inte mycket att se. Dagens mejk är roligare även om bilderna blev kassa. Jag har använt en beige sample-skugga från I Am Custom Color – Mani Padme Hum samt härligt duochroma Club från MAC. Hittade den igen när jag städade mitt sminkbord så den fick komma fram igen. Blev en helt ok mejk idag som matchade regnet.

Ser mycket fram emot att börja använda Cliniques Sonic System, skulle behöva lite tajtare porer! Läs mer om den i eftermiddag!

ons-1009-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Laser Focus Repair
Rouge:  Mac – Ombre Rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: L8 Primer
Ögonskuggor: MAC – Club, I Am Custom Color – Mani Padme Hum
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Eyeliner: Clinique Eye pencil
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil

Läppar: Benefit liptint

Attityd: Pepp men inte så utsövd.