När jag började använda ögonskuggor för 7-8 år sedan var det Make Up Stores Microshadows jag föll hårdast för. Jag älskar krämigheten och pigmenteringen de har, oftast håller de väldigt bra också på ögonlocken. Dessutom finns de ju i så många olika färger.

mus-2

Jag har köpt en ny dokumenthanterare från Ikea som heter Kvissle som jag tänkte ha mina skuggor i, då föll det sig naturligt att ta ut alla och fota dem. Bra för att få en överblick på vilka färger jag saknar också. Jag har ju inte så många kanske men ni ser ju helt klart vilka färger jag föredrar! Lila Flamenco ser ut att vara den mest använda, men det är faktiskt den bruna Deadly jag använt mest – denna är det andra exemplaret av den!

Orkar inte skriva ner alla, är det någon särskild du är nyfiken på kan jag ta reda på det. De fyra rosa är rouge förresten, men går ju bra att använda som skuggor också.

Jag passade också på att köpa tre nya skuggor idag, två av dem på rea. Det blev Nox – den rosa lite highlighterartade skuggan längst till vänster, turkosa Ink samt illgröna Eclipse. Eclipse tror jag är lite dåligt pigmenterad tyvärr, men går säkert att leka med ändå. Kanske redan i morgondagens mejk?

mus-1

 

  1. Make up stores skuggor är väldigt bra, hög pigmentering. Önskar dock att de var lite mer lättblendade och tyvärr så tål mina känsliga ögonlock dem inte så bra så jag försöker vara lite restriktiv med användandet av dem.

Comments are closed.