22 april, 2024

Nyhet: L’Oréal Paris Color Riche Matte

Mer L’Oreal, denna gång ska ni få se läppswatcher av L’Oréal Paris Color Riche Matte. 6 nya härliga nyanser lanseras och jag tror bannemig jag gillar dem alla! Men så svårt det är att ta snygga selfies som ser vettiga ut!

→ Besök gärna Sofie så får ni ser hur stiften ser ut, jag har tyvärr inte fotat dem innan jag använde dem. De har en klassisk snedskuren läppstiftsform, mycket krämig formula trots att det torkar matt. Jag älskar också hållbarheten, de håller lätt halva dagen genom tex en fikamacka och pratande. De kladdar dock av sig när du pussar mjuka bebiskinder.

Doften är också angenäm, jag har mycket svårt för parfymerade produkter och denna doftar sött men lite dammigt som läppstift gärna gör. Det smakar dock inte särskilt mycket. Jag brukar använda pensel för att få snygga kanter, men än så länge är stiften så nya att det går bra med spetsen.

L’Oréal Paris Color Riche Matte släpps nu i februari och kommer kosta 129 kr.

 

Scarlett Silhouette – klassisk röd matt. Håller bra men tappar färgen på mitten. || Strike A Rose – gammelrosa, mycket bärbar nyans.

 

Plum Tuxedo – chockrosa. Uppenbarligen den som gjorde mig gladast! || Pink-A-Porter – mörkare rosa, lite åt melonhållet. 

 

Greige Perfection – brun, funkar inte riktigt helt men med lite rött ovanpå är den så snygg! || Mocha Chic – ljust rosa, också mycket bärbar.

 

Vilket gillar du bäst?