Åkte som sagt tidigare för att besöka en kompis innan jobbet idag. Mycket trevligt att träffas igen, han har inte heller nån tur med jobb. Väl på jobbet insåg jag att detta jobb var inget för mig. Jag som aldrig lämnar något oavslutat, men jag gick efter en dryg timme… Bättre att gå innan en massa avtal skrevs tyckte jag. Så nu ska jag söka varenda jobb som inte innebär telefonjobb!

Dagens är iaf en rockig sotad look, med en svart bas till att börja med. Alltså Black från Face, ovanpå det Plum Dust-rouget från Everyday Minerals. Under ögat Mac-pigmentet Fuschia, ett pigment med lite glitter i. Svart kajal runt allting. Och lägger ni märke till vad jag glömde?

Japp, mascaran ;)

  1. Det är en klassiker! Jag har med lyckats glömma den flera gånger. Trisst att inte jobbet var något att ha men bra att du inte sitter kvar där om det drar ner dig. Ring Juri imorgon. :D

  2. Härlig sotning, verkligen Hollywoodstyle! Jag blir så glad av att gå in på din blogg och se dina ”Dagens”, härligt att du kommit igång med sminkningen igen!

  3. ohh……..måste få säga, (fast jag vet inte om jag kommer med då jag inte har webside)..du är JÄTTELIK..Victoria Beckham, med vissa små, små förändringar, i dina färger. Du är ju bara HELT enormt, duktig i make up..detta skulle man verkligen inte tackat nej till, att kunna. Måste få fråga dig, ang conceral, duttar jag det på mina def. i ansiktet, innan foundationen??

    Hoppas på Svar! Trevlig helg/ dino

Comments are closed.