Idag väntade ett lunchmöte med en tjej som jag hoppas ska vilja samarbeta med oss i olika webprojekt! Vi har ett stort hål i vår kompetens, snygg grafik och illustrationer, och hoppas därför att detta ska gå vägen. Mycket trevlig tjej! Hoppas bara vi kan få det att fungera.

Kände för lite mer mejk idag, även om det fortfarande är högsommar. Så det blev Clarins Skin Illusion med ett lager Bare Minerals Matte Foundation över. Isadoras Matte Tan på kindbenen. Ögonen så, grund av UDPP och därefter en vit skugga från Sleek Acid-paletten i den inre ögonvrån. I den yttre Mac nya mineralskugga Golden Glaze i ett ganska tunt lager så det ser mer svart ut men med lite skimmer. Svart kajal och mascara, från Revlon respektive Oriflame. Läpparna är målade med ett läppstift från MUS och läppglans från Benefit.

Ser ni den svarta slingan i håret förresten? Tog lite av Lottas svarta färg i måndags, blev rätt snyggt när man kammar bak håret. Ser jag ut som en förvirrad Cruella De Ville eller?

Nu ska jag träna!

Comments are closed.