orly-galaxygirl-1

Ok, då var det dags att försöka jobba ifatt ledigheten då! Fram till nu har de flesta inläggen varit tidsinställda, men nu har jag inte fler på väg. Får se hur jag gör med bloggsemester…

Idag vill jag iaf visa er ännu ett lack från Orlys Cosmic FX Collection från 2010. Tidigare har jag visar er It’s Not Rocket Science, Lunar Eclipse och Space Cadet och har Halleys Comet och Out Of This World kvar. Dagens lack är alltså Orly – Galaxy Girl, vilket är ett ganska mörkt lila lack med blått glassfleck. Ni ser makrobilderna nedan hur det ser ut i närbild. Auberginelila kanske en kan säga? Tjusigt är det iaf och gör sig inte bäst i solen.

Här är det två lager, lättlackat och enkelt att få snygga kanter. Orly har tyvärr tappat stinget lite de senaste åren, men deras formula är fortfarande bra. Hoppas det kommer fler fantastiska kollektioner som Cosmic FX!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

orly-galaxygirl-2orly-galaxygirl-3orly-galaxygirl-4orly-galaxygirl-5orly-galaxygirl-6