depend-433-1

Här kommer riktigt misslyckade bilder, vet inte varför de är så ruskigt oskarpa?

Detta är Depend – 433 från vårens kollektion. En riktigt ruskig nyans, aprikos har jag kallat den men ja. Skimret i det är fint, men grundfärgen passar mig inte alls. Kanske är därför kameran inte lyckades med fokus, för att det är så ruskigt fult?

3 lager, ganska jobbig formula som inte alls ville samarbeta.

Nej, detta var ingen hit men kanske borde jag testa det igen… Pamsan har visat detta på bättre bilder!

depend-433-2 depend-433-3 depend-433-4

 

  1. den där färgen har jag sett förut från depend. använder den ibland på sommaren när jag målar varje nagel i en egen färg. blir lagom dos av den =)

  2. Äsch jag gillar både bilder och färgen på lacket. Tror att det kan vara riktigt mysigt sommartid när man är lite brunbränd. ^^ Bild nr 3 där man ser skimret och allt på nära håll gör mig faktiskt sugen på den. :)

Comments are closed.