orly-halleyscomet-1

Varmt – varmt! – välkomna till veckans Gröna Onsdag! Phew, det kommer bli en varm sommar i år, eller vad tror ni? Idag är det dags igen att visa grönt på naglarna, och mejken om du föredrar det! Om du är med idag lägger du bara till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21 som vanligt.

Som ni såg i helgen undrade jag hur ni skulle klassificera detta lack, Orly – Halley’s Comet. Turkost är ju givet naturligtvis, men går det mot grönt eller blått? Efter en jämförelse med Zoya Charla som är mycket lik men ingen dupe, framförallt går den mer mot blått. Ni ser jämförande bilder längst ner. Halley’s Comet är ett glassfleck det också, med en turkosgrön bas som skiftar i guld och grönt. Det gröna syns bäst i skuggan, men även tydligt i solen. Själv föredrar jag skuggbilder på lack som det här, blir lite mer liv i dem då.

Här är det lagt ovanpå ett annat lack så två lager räckte, men bilderna längst ner är på egen hand. Då räckte 3 lager och som ni ser gjorde inte underkläderna något för färgen. Bra pensel, bra formula och snabb torktid.

Älsk på detta! Hade det från fredag till måndag morgon, ville knappt ta bort det om jag ska vara ärlig.

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly – Halley’s Comet, beautiful glass fleck polish leaning towards greens. Love it! 
orly-halleyscomet-2orly-halleyscomet-3orly-halleyscomet-4orly-halleyscomet-5orly-halleyscomet-6

Jämförelse med Zoya Charla. Halley’s Comet på pek- och ringfinger, Charla på lång- och lillfinger. 3 lager var på naken nagel – till skillnad från bilderna ovan.

halleyscomet-charla-1halleyscomet-charla-2

[inlinkz_linkup id=414834 mode=1]

 1. Dags att plocka fram några gamla godingar. Det här är så otroligt fint och jag har bara haft det på naglarna en endaste gång. Skandal.

  Jag kör duokromiskt idag. :)

  • Visst är det synd, samma här. Hade ju inte ens visat det på bloggen tidigare.
   Kul att du var med! =) <3

  • Eller hur! Så synd att de bara glömts bort i samlingen. De håller fortfarande tycker jag =)
   Kul att du var med! =) <3

 2. Så vacker färg på det där! Är med idag, två gamla arkivmanikyrer, ska försöka få till lite nyare snart, jag lovar… =)

Comments are closed.