picturepolish-arabian-1

Dags för lite rött på bloggen, inte min favoritfärg men måste erkänna att detta är riktigt snyggt!

Låt mig presentera piCture pOlish – Arabian! Detta lack fick jag av Maja när vi var inlagda i Lund i oktober. Då vågade jag inte testa det och sedan när vi kom hem lyckades jag slarva bort necessären den låg i. Hittade den i helgen och tog på den direkt! Otroligt vacker röd nyans med skimmer i guld, så otroligt fin. Bilderna är tagen i direkt sol (de med längre naglar) och i mulet dagsljus samt under ledlampa.

Bilderna där naglarna är lite längre är tagna i helgen efter ETT lager, väldigt pigmenterat och så fint. Efter 3 dagar hade det chippat en del så lade på ett lader till efter att ha kortat naglarna och återigen behövdes bara ett lager för att dölja de tidigare skadorna.

Perfekt formula således!

Vad tycker du om detta?

picturepolish-arabian-4picturepolish-arabian-3picturepolish-arabian-2picturepolish-arabian-6picturepolish-arabian-5

Comments are closed.