23 april, 2024

Shimmer Polish – Wendy

shimmerpolish-wendy-1

Dags för lack nummer 2 med namn Wendy – för att fira min älskade Wendy’s 21e födelsedag! Här kommer ett glitterlack jag haft på naglarna hela veckan.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

imageShimmer Polish – Wendy såg jag hos Sminkan, ni måste se hennes bilder på detta (hon har lagt det över ett lila lack). Jag lyckades tyvärr inte alls med bilderna – beklagar verkligen. Men jag gillar verkligen färgkombinationen på detta så hade säkerligen gillat det även om det hetat något annat. Jag blev väldigt rörd av att Sminkan tänkte på mig och min saknade Wendy när hon visade detta. Ni ser på makrobilden här brevid vad det består av – glitter i orange/koppar, turkost och lilafuschia. Så himla fin färgkombination!

Här är det tre lager utan underkläder samt 3 lager topplack.Torkade ganska långsamt förstås, hehe. Men det var lätt att lacka med och få snygga kanter, så finns verkligen inget att klaga över på detta.

Så, det här gillar jag betydligt mer än det Wendy-lack jag visade i förmiddags från Peita’s Polish. Vackrare färger och trots att det är ett rörigt glitterlack så är det underbart vackert.

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Celebrating my lost Wendy’s 21st birthday with another polish called Wendy, this one from Shimmer Polish. Very nice!

shimmerpolish-wendy-2shimmerpolish-wendy-3shimmerpolish-wendy-4shimmerpolish-wendy-5shimmerpolish-wendy-6

2 tankar på “Shimmer Polish – Wendy

    1. Ja, det håller jag verkligen med om!
      Haha, glittrig kattleksak, ja det finns säkert sånt kattguld också! ;-)

Kommentarer är stängda.