28 mars, 2024

Peita’s Polish – Wendy

peitaspolish-wendy-1

Idag är det Wendy’s 21e födelsedag. Om hon levt alltså, min söta lilla kisse som jag fortfarande saknar varje dag. Idag blir det därför två inlägg med lack som heter Wendy!

Först ut idag blir Peita’s Polish – Wendy. Peita’s Polish är ett indiemärke från Australien, de skickar tyvärr inte till Europa så jag har fått detta langat. En lila nyans med blått skimmer. Rätt fint men når ändå inte ända fram i mitt tycke.

Här är det två lager. Bra pensel som var lätt att lacka med men tyvärr chippade det på dag 2. Trist! Det är denna ni ser under Maybelline Light Up förresten!

Så ingen superfavorit men fint namn såklart. Jag tror ni kommer gilla eftermiddagens Wendy bättre! Rösta ovan och ge mig dina åsikter bland kommentarerna!


English: Peita’s Polish Wendy, australian indie brand. Nice purple but besides the name not a big favourite.

peitaspolish-wendy-2peitaspolish-wendy-3peitaspolish-wendy-4peitaspolish-wendy-5peitaspolish-wendy-6

4 tankar på “Peita’s Polish – Wendy

  1. Nääe jag gillade den här Wendy bättre… fiiin lila! Trist när det chippar så där fort, fast det gör alla lack på mig. Har sällan lack mer än två dar, för sen ser de för jäkligt ut…:-(, mycke lackande blir det…

  2. Hm, vet inte. Mitt underlack just nu är från Mavala, deras lite ”dyrare” sort, 69:- tror jag, de har en billigare också. Sen är det Seche Vite som överlack, den tycker jag är helt super när det gäller att torka lacket. Men flagar gör det ändå…

Kommentarer är stängda.