orly-spark-1

Glad Påsk! Idag är det ju påskafton, då passar det väl med ett gult lack?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Det här är Orly – Spark, jag har fått det av Ingela från min födelsedagsgrupp! Det är en väldigt fin gul nyans, helt perfekt faktiskt. Inte för mörk, inte för ljus och inte för tråkig. Gillar gula lack som ni kanske vet, detta är inget undantag!

Här är det två lager, tror jag lagt det ovanpå något annat men minns inte vilket nu. Men det var en bra formula och Orlys pensel är alltid bra. Lite seg torktid som ni ser nedan, höhö…

Jag gillar absolut detta, kommer definitivt bära det igen. Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly Spark, a very nice yellow color!

orly-spark-2orly-spark-3orly-spark-4orly-spark-5orly-spark-6

Comments are closed.