27 april, 2024

Pahlish – Black Lace Elderberry

pahlish-blacklaceelderberry-1

Usch, varning för riktigt dåliga bilder!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Här är Pahlish – Black Lace Elderberry, i flaskan är det en underbar lila nyans med läckert orange glitter. På naglarna? Lila med kanske nåt lite orange glitter som knappt syns. Antar att det kanske drunknar lite, nästa gång ska jag testa med underkläder och bara ett lager av Pahlish. På bilderna har jag också 2 lager topplack – fortfarande knöligt. Så därför blir bilderna därefter.

2 lager allra minst är det här, en fin nyans men väldigt synd att glittret inte syns och inte heller gick att fiska upp. Det höll sig där på samma plats i flaskan oavsett vad jag gjorde för att få upp dem. Trist!

Ingen hit tyvärr, vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Pahlish – Black Lace Elderberry, I couldnt get the glitter onto my nails :( That sucks… 

pahlish-blacklaceelderberry-2pahlish-blacklaceelderberry-3pahlish-blacklaceelderberry-4pahlish-blacklaceelderberry-5pahlish-blacklaceelderberry-6

4 tankar på “Pahlish – Black Lace Elderberry

  1. Tycker ändå det är fint, glödande mustig lila! Och lacknamnet får mig att tänka på Monthy Python, hahaha – en scen där franska knektar slänger ur sig de mest märkliga förolämpningar till de engelska som belägrar fransosernas slott. ”Your mother looks like a hamster and your father smells like elderberries.” Eller om det nu var tvärtom… =P

    1. Jaa, fast jag önskar jag fått upp mer av det oranga glittret!
      Haha, Monthy Python… Jaa, det är säkert nån koppling dit! ;-)

  2. Åh jo detta ser fantastiskt ut både i flaskan och på naglarna! Men ja, lite synd att det drunknar lite och att då inte det orangea kommer fram. Men snyggt är det ändå! Pahlish gör många fina lack :)

    1. Ja, det är jättefint i flaskan! Antar att jag misslyckades bara, får försöka igen med ett lager. Gillar Palish faktiskt! =)

Kommentarer är stängda.