Hurra, det är onsdag igen och det är ju vår bejublade Gröna Onsdag! Ser så mycket fram emot att se era bidrag idag! Lägg till dig nedan via InLinkz, repris eller nytt – det spelar ingen som helst roll.

Idag tänkte jag visa er ett av lacken från Depends nya sommarkollektion With Love From Cuba (är inte engelskan helt galen där? Borde det inte vara From Cuba With Love? Aja, petitesser från en besserwisser…). Detta är tealgröna Depend – 519, den här kollektionen är med O2-formulan om någon undrar. Det ser ni på den vita korken om ni missar att det står O2 på flaskan. Nyansen är snarlik den ni såg förra veckan. Tealgrön med skimmer, fin färg men inte så märkvärdig liksom. Fin i skuggan dock.

Jag kommer fortsätta visa den här kollektionen på fredag eller måndag, beroende på om jag lyckas fånga några solstrålar.

Iaf, 3 lager blev det på detta. Aningens skir, men inte en omöjlig formula. Bra pensel som alltid.

Vad tycker du om detta? Ser du fram emot att se fler från den här kollektionen?

 


 1. Fin färg tycker även jag. Är min i samma kollektion månne…noll koll.
  Ber om ursäkt även här om mina bilder som blir helt kocko numera och även där har jag noll koll..

  • Nej det du visade är från vårkollektionen Game, Set, Match! :D Dina bilder var helt ok! Kul att du var med!

 2. Jag tycker den är riktigt fin! Spanade nyss på den i flaskan och jag tycker den ser lovande ut. Vi är rätt bortskämda när vi tycker att såna här lack inte är nåt särskilt, tänk hur det var för 10 år sedan, då var det annat med gröna lack:) Jag är med idag med en sminkning.

  • Heh, ja vi är verkligen bortskämda! Vilket är rätt kul dock, tänk att mångfalden även nått lacken!
   Kul att du var med idag! :D

  • Ser fram emot att se dina bilder! Eller hur, väldigt bakvänt. Kul att du var med idag! :D

 3. Jag är med idag och jag visar faktiskt samma lack som du! Jag är lite kär i det, däremot. Det är ju så himla vackert! Jag har inte tröttnat på såna här lack än, även om de är vanligare nu än för 10 år sedan. :-)

Comments are closed.