ons-0904-1

Här kommer så onsdagsmejken! Blev rätt ok trots att jag är så gryyymt torr i huden just nu! Håller på med lite syrabehandlingar just nu, kan berätta mer om det vid intresse?

Men idag vill jag visa er gårdagens mejk alltså, jag använde Meet Matt(e)-paletten från TheBalm, med blå Matt Horowitz över hela ögonlocken. Sedan svart kajal och mascara, mer fick det inte bli denna onsdag. Regnade ju hela dagen igår också…

Vad gillar du mina mejker? Är de tråkiga numera eller?

English: Matt Horowitz from the Meet Matt(e) palette from TheBalm. Blue =)

ons-0904-2ons-0904-3

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame Studio Foundation
Rouge:  Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: TheBalm – Meet Matt(e) – Matt Horowitz
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: bareMinerals Around The Clock – 8 pm
Ögonbryn: bareMinerals Eye Brow Definer – Universal Dark.

Läppar: & others stories

Attityd: Lite sömnlös, men ok.

  1. Jag gillar dina mejker! Speciellt gillar jag närbilderna. Mycket användbara när jag själv försöker få till det men jag har svårt att få till formen. Känns mest som jag kladdar men det är så snyggt på dig :)

    • Tack så mycket! Försöker ta så tydliga jag kan! Jag brukar hålla mig till att följa globlinjen, testa det så kanske det inte ser så ”kladdigt” ut?

Comments are closed.