fnug-wedges-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Detta är mitt sista arkivlack, dessutom skitdåliga bilder så fick bli denna enda. Nästa vecka får det bli repris av något annat lack tror jag minsann, tror jag börjar med de gröna holos jag visat på holofredag istället för Grön Onsdag. Men vi fortsätter som vanligt trots att jag inte kan visa nåt nytt!

Lägg bara till dig via inLinkz nedan, gärna före 21.

Detta är FNUG – Wedges, ännu ett av de där fula armygröna som jag haft för många av. Detta är sålt vidare nånstans, inte så konstigt kanske. Lite mer varm nyans och den hade funkat. 2 lager tror jag, inga konstigheter förutom dåligt ljus vid fototillfället.

Vad tycker du om detta?


  1. Ja, det här lacket var godkänt men inte världsbäst. Förstår att du inte jublar över det =) Klokt med repriser, jag fortsätter att hålla tummarna för en snabb bättring för dina naglar.

    Det blir onsdag utan grönt för mig denna vecka, har inte hunnit att lacka naglarna helt enkelt.

  2. Fin höstgrön tycker jag! Jag är tyvärr inte med denna veckan, har helt enkelt inte hunnit fixa ngt grönt och arkivet är heltomt, så kan det gå :)

  3. Jag fick ju inte på något grönt lack ”på riktigt” så jag är för repriser. I mitt fall blev det ett lack jag fotade en annan onsdag rätt nyligen på bloggen och inget instagrammat alls så som jag hade tänkt. Fan, tiden går så fort och nu har man ju inget fotoljus heller…

Comments are closed.