Klicka på bilden för att komma till Bokus!

Som jag berättade i en bisats häromveckan läste jag då White line fever av Lemmy Kilmister, Janiss Garza. En ganska medioker bok måste jag säga, speciellt eftersom jag överhuvudtaget inte bryr mig om Lemmys liv. Alls.

Som alla rockstjärnor handlar boken mest om hans egen förträfflighet, andra stjärnor han känner och droger. Såklart. Lemmy var ju med redan tidigt, på 60-talet och det är väl det enda intressanta med denna bok. Hur musikgenren utvecklades under den tidiga eran, samtidigt som storheter som Buddy Holly och Elvis.

Lemmy är alltså basist och sångare i bandet Motörhead, där även svensken Mikkey Dee spelar trummor. Lemmy är den enda originalmedlemmen kvar, en som också var med från början var Würzel som dog för bara någon vecka sedan.

Äh, jag orkar inte skriva en bättre eller fylligare recension – så ointressant var denna bok. Undvik om du inte älskar Lemmy!

Betyg: 1 av 5 | Genre: Självbiografi | ISBN: 9789186067588 | Sidor: 282

Världens coolaste man talar!

Här berättar den evige basisten och sångaren i världens mest legendariska rockband Motörhead, om ett liv fyllt av rock’ n ‘roll, droger och brudar. Lemmy Kilmister har gjort allt för att leva ut rockmyten till hundra procent med sitt extrema leverne. I sin självbiografi berättar han med mycket humor om hejdlöst roliga anekdoter från rockens värld, hur musikrörelsen startade i England och hur hårdrocken växte fram. Men självklart också hur han grundade världens coolaste rockband. Det här är historien om myten och legenden Lemmy Kilmister!

White Line Feverär fylld av oförglömliga oneliners och mycket humor. Den här samtida klassikern är given läsning för alla Motörheads fans men även för alla som headbangar då och då.