Ännu en bok jag fick låna av Lotta. Vi har väldigt lik boksmak så det är riktigt roligt att diskutera böcker och låna hennes!

Smärtbäraren av Åsa Nilsonne handlar om Ada som kan flytta över sin, hmm, själ?, till en annan kropp och ta över den. Hon arbetar på en skönhetsklinik för att hjälpa klienterna med träning och annat de behöver. Men nu får hon en klient som är väldigt mycket äldre, vilket ger henne nya åldersrelaterade problem hon aldrig mött förut. Men hon är också jagad av någon, vilket Ada inte alls får någon information om.

Bokens ramberättelse är rätt intressant, men den är liksom lite för tunn. Jag saknar en del förklaringar och kanske filosofiska utvikningar. Men samtidigt är den läsvärd.

Betyg: 3 av 5

Smärtbäraren är en berättelse om en ung kvinna, Ada Zack, som har förmågan att gå in i andra kvinnors kroppar och ta över deras problem, övervikt, värk, smärta och rädsla. Hon lever en tid i kroppen, ställer allt till rätta, och lämnar sedan tillbaka den i mestadels perfekt skick.

  1. Jag håller med om din analys, den är lite tunn. Men samtidigt tycker jag själva idén är rätt fascinerande så jag gillar den ändå. Och så är den ju snabbläst. :)

Comments are closed.