29 april, 2024
Okategoriserade

Lever jag?

Hej på er! Ni kanske undrar om jag lever?

Tja, bevisligen lever jag fortfarande eftersom jag bloggat, men just nu är det inte så mycket mer med det. Jag sover och ligger på rygg i soffan eftersom jag fortfarande är så grymt förkyld. Jag ska inte jobba imorgon, jag vågar helt inte riskera att få ett matthetsanfall och lägga mig mitt i vägen eller att hosta ner alla grönsaker. Igår hostade jag så hårt att jag nästan kräktes! Jag blir bättre, men jag är liksom fortfarande sjuk. Så nej, inget jobb för mig imorgon.

Jag såg nyss en väldigt intressant dokumentär på tvåan:

10 saker du bör veta om bantning

Vetenskapsdokumentär. Nu är det dags för att se efter vad vetenskapen egentligen säger om vad som fungerar. Här kommer dokumentären för alla som verkligen vill veta vad som gäller angående att gå ner i vikt. Även 06/05 i Kunskapskanalen och 11/05 i Kunskapskanalen.

Mycket intressant indeed! Tex att proteiner håller dig mätt längre än kolhydrater och fett, att mat i soppform tar längre tid att lämna matsäcken, att motion ökar kaloriförbrukningen dagen efter osv. Mycket givande dokumentär så se den om du är nyfiken!

Själv inser jag att jag antingen måste börja gå till gymet eller åtminstone promenera varje dag runt strömmen. Jag bör jättenära Sveriges vackraste promenadstråk men ändå föredrar jag att ligga på rygg i soffan! Chockerande! Inte konstigt jag är sladdrig och sjuk jämt!

Nej, ska man ändå leva i denna värld borde man kanske ta hand om sig lite bättre. Så vad säger ni folks, 30 minuters promenad per dag from idag? Topp?

2 tankar på “Lever jag?

  1. Krya på dig gumman. Här blir det cirkus tors-fre – manegen är krattad. Hur skall jag hitta alla saker sen – så undanstoppat allt är… tur för dig att du är sjuk – annars hade du åkt på att hjälpa till.
    .-= » HMSs senaste inlägg: Ruby Tuesday – Tulip =-.

  2. Äh, du är inte sladdrig – du är ju söt! :-) Det tycker väl Anders också va? Krya på dig!
    .-= » Ninnis senaste inlägg: Nagellack =-.

Kommentarer är stängda.