claire-happyearthy-6

Onsdag! Och en grön sådan dessutom, vilken otroligt bra kombination! Är du med i dag med en grön manikyr? Skriv en kommentar så att jag vet att du är med, oavsett om det är via egen blogg, på twitter eller instagram.

Jag måste erkänna att just grön kanske inte var så smart att – för mig – starta en temadag. Grön är inte den dominerande färgen i min lackgarderob, det är snarare blått som det finns mest av. Så jag får leta lite och förmodligen också reprisa lack vad det lider. Idag blev det därför ett gammalt lack som jag inte swatchat ordentligt! Märkligt. Nåja, detta är alltså Claire´s Mood – Happy/Earthy! Ja! Ett lack som byter färg med temperaturen!

claire-happyearthy-2claire-happyearthy-1

Jag har haft lite problem att fota detta idag. Mina händer är generellt sett ganska kalla och är det då kallt i rummet syns det ingen skillnad utan naglarna är bara mörkgröna hela tiden. Jag har därför fått ”fuska” lite, genom att spola med varmt vatten och sen vänta tills tipparna kallnat. Jag gillar lack av den här typen, de är så himla roliga att titta på! Jag har dock fyra lager, tre hade räckt och två också om det andra varit lite mer flödigt. Med fyra lager tror jag också att effekten försvann lite, det blev för tjockt för att det skulle kunna reagera. Trots antalet lager torkade det snabbt och det var inga problem att få snygga kanter.

Men, oavsett vilket är detta ett lack jag verkligen gillar! Inte bara effekten utan jag älskar den mörkgröna nyansen (Happy) och den ljusa nyansen som nästan är neongrön (earthy). Riktigt coolt!

Är du med? Skriv en kommentar!

→ Förresten, tävling pågår på Nailmail – missa inte!

claire-happyearthy-7claire-happyearthy-5claire-happyearthy-4claire-happyearthy-3

Deltagare denna Gröna Onsdag

 1. Jag gillade det här. Mysiga färger. Jag är nog inte med. Lacket jag visar är guld/grön/svart så det beror på om du godkänner detta eller ej.

 2. Snyggt! Jag har alltid velat köpa ett sånt här så det vore ju extra kul om det vore grönt, jag som ääälskar grönt. :) Bäst älskar jag bilderna när de är både varm och kallt så det blir en liten gradient. Jag är förresten också med och är grön idag! :)

 3. Wow, vilket roligt lack! Och både de gröna nyanserna var ju hur snygga som helst!
  Jag är med idag också :) Lite China Glaze holo en onsdag är ju aldrig fel ;)

 4. Har du någon koll på om Clarie’s mood testar på djur?
  Och är de miljövänliga eller nåt sånt?

 5. Vilket coolt lack! Jag har också rätt så kalla händer, så det hade nog varit svår för mig också att få effekten att ändras… Jag är med med ett superfint Pahlish idag!

 6. Gillar det här jätte mycket! Älskar att gradienten ändå är så diskret.
  Gröna lack är så himla snygga. Kan fortfarande inte fatta att jag äger så få…

Comments are closed.