6 maj, 2024
Okategoriserade

Ett fint Stycke

Köpte mig alltså en ny lampskärm på Ikea igår. Före jul köpte jag en ny golvlampa till mitt hörn av soffan. Eftersom det ju också fungerar som ett arbetsrum, ett sk ”Soffice”, behövs det bra ljus även i detta hörn. Jag köpte alltså lampan Samtid på Ikea, men den vita plastiga skärmen till den fungerade inte riktigt för mig. Visst, stilren, men lite tråkig.

När jag så tittade igenom lampskärmarna igår såg jag först skärmen Stycke med ett japanskt/kinesiskt/asiatiskt stadsmiljömönster med neonskyltar med kanjitecken etc. Tittat på den förut och tyckt att den är såå cool och skulle passa så bra hos oss. Som ni ser på bilderna nedan har vi ett asiatiskt tema i vardagsrummet. Men så såg jag längst ner i en hög av Stycke-skärmar en vit med mönster av körsbärsblommor! HAALLELUJA, jag blev helt salig på ren svenska!

Älskar körsbärsblommor och hade tänkt köpa ett papper att limma dit på insidan av Samtids-skärmen.

Så, vad säger du, blev det ett lyft? Tycker det blev snyggare att skärmen är lite större också!

Ska visa hela vardagsrummet när vi städat… Vilket vi SKA göra senast måndag! Jag köpte ett Lack-bord också, det lilla med två plan i ”Ek”. 199 kr, billigt skräp som håller något år tills vi har råd med ett ordentligt bord.