25 april, 2024
Okategoriserade

Jag behöver en assistent

Jag behöver en assistent, eller en kollega eller vän som orkar pusha mig varje dag. Som hjälper mig med all tråkig rutin i Nailmail och med att packa paket.

Tidigare var det Anders och jag, det funkade bra och vi hade delat ansvar och roligt ihop. Nu jobbar han heltid och eftersom Anders inte kan hantera stress och mer än en sak i taget blir jag trött och vansinnig på honom sjutton gånger om dagen. Han jobbar så sjukt långsamt och det känns som att jag ständigt måste tjata på honom att han ska hjälpa mig med ekonomiska grejer.

Själv börjar jag bli less, eftersom allt är så tungrott och tråkigt och det stöd jag hade hos Anders försvunnit.

Jag önskar helt enkelt att detta vore en platsannons.

10 tankar på “Jag behöver en assistent

  1. hur mycket handlar det om? Jag skulle säkert kunna komma och packa paket ibland om det är det som är jobbigt :P
    .-= » Emilies senaste inlägg: Uh. =-.

    1. Emeilie: Tja, 3-4 timmar i månaden. Jag kan ju inte betala dig dock, så det får nog vänta till hösten. Men tack! :D

      Bella: Aww! Men Yay! :D

  2. Älskling,

    (och Karins trogna läsare för kännedom)

    Detta är inget försvar, jag vet att jag varit tillkorta från den tiden jag började jobba heltid. Jag vill bara förklara.

    Jag har inte tappat mitt engagemang för Nailmail. Men jag har haft väldigt låg energi efter dagens slut. Jag har kämpat i åratal att få en arbetsgivare som till fullo uppskattat min kapacitet och kompetens – och det har jag fått nu, efter de många turer som du vet det var innan jag fick min nuvarande tillsvidareprojektanställning – förlängt tredje gången gillt, som du kom ihåg. Och det är först nu på sistone jag känner att jag börjar få kontroll på min arbetsvardag och någorlunda vet vad jag har att vänta och hundra procent vet mina ansvarsområden som tidigare varit oklara – det är först denna veckan som jag har en fysisk arbetsplats, inte två, och alla är i samma hus. Och att vi snabbt verkar ha fått en ny chef från den 26 gav mig också stor lättnad, då den förra slutade väldigt abrupt. Med det har energitappet över mina dagar minskat rejält – jag har äntligen energi över i vardagen! Det ger ju oss finansiell trygghet att jag bidrar så mycket mer till hushållet också. Check.

    Jag har haft andra engagemang också, professionellt. Investeringen i Lasso Network (till gagn för Nailmail och Akroplanet det också), med samtliga workshops jag varit huvudansvarig för tillsammans med Eva, nu leverereade. Check.

    Nadine varannan helg. Känner att vi nu hittat ett sätt att fixa det alla tre. Tur och retur Växjö per tåg två gånger samma helg, en resa lördag, en resa söndag. Ren lycka och glädje med Nadine, men allt runtikring har tagit sin kraft. Nästa gång fredag till söndag, med mer lugn och ro, och inte så snabba turer fram och tillbaka. Och hon är trygg, glad och lycklig med OSS :). En faktor mindre att oroa sig för. Check.

    Aikidon. Du vet att den betyder väsentligt för min fysiska, mentala och psykiska hälsa. Den ger mig en bottenplatta av livsenergiharmoni och ”håller ihop mig”. Jag går ner mig rejält om jag inte tränar. Du käkar antidepp, jag har min aikido och musik – that’s my therapy…

    Igår när vi packade Nailmail så gjorde jag det på min sextonde arbetstimme samma dag. Men vi fick iväg det till slut.

    Och idag – resultatet av bloggkampanjen börjar synas!

    Jag känner hopp, lugn och glädje! Och med det så tar jag en rejäl nystart med först och främst budgeten, snarast möjligt!

    Jag vet att jag inte är lätt att leva med, men jag vill att du skall veta en sak.

    JAG ÄLSKAR DIG!

    Nu kommer jag och kryper ner bredvid dig och Wendy :) …
    .-= » Anders Abrahamssons senaste inlägg: Announcing: My speech at JCI European Capital Meeting 2010 – May 14, Stockholm City Hall =-.

  3. Karin : Ja, du vet i alla fall vart du har mig, jag finns ju här i Norrköping :) Jag jobbar ju redan extra, och pluggar, men det finns säkert ett par timmar över till hjälp om det skulle kännas så :)
    .-= » Emilies senaste inlägg: Uh. =-.

  4. Karin, vet du vad? Jag tror att du driver Sveriges mest älskade företag. Även om det tar tid att bygga upp ett företag som går med vinst så tror jag att du kommer att lyckas med det.
    .-= » Tintomaras senaste inlägg: MAC Blue India =-.

  5. Karin, du verkar ha en underbar sambo och idén med NailMail är helt fantastisk, tycker jag. Jag hoppas verkligen att kundtillströmningen ökar, så att det löper på lättare i fortsättningen.
    Tack också för en blogg med otroliga bilder och intressanta reflektioner. Hoppas att ni får en fin helg!
    Kram Syster Värst

    1. Syster Värst: Tack så mycket! :D Jag hoppas också att Nailmail ska fortsätta utvecklas.
      Kul att du gillar mina bilder! Får inte så ofta respons på dem så det är kul att de verkar uppskattas!

Kommentarer är stängda.