16 april, 2024

Schackrutigt!

Hemkommen, kamerabatteriet har laddats och så har jag. Sovit som en liten gris har jag…

Det blev schackrutiga naglar hos Helén och Nailshop. Anledningen till att jag fick Minx-naglar var att hon går en utbildning för att kunna ha detta som ett alternativ på salongen samt även utbilda i det framöver. Hon behöver därför träna på 10 olika personer. Hon tyckte det var lite av en utmaning med så mjuka naglar som mina. Minx är som klistermärken som med hjälp av värme fästs på nageln och som också tas loss med hjälp av varmt vatten (eller snarare, det varma vattnet värmen plasten så de lossnar).

Jag tänkte att det skulle bli fult med så korta naglar, men det ser heltufft ut!

Jag fick även en ask med nya Sparkles! Yay, dom är ju så fina! Sparkles och Prisms kommer nästa månad på Nailmail! Jag fick även se två nya kollektioner, gråa Fortress Collection och röda Risque Reds Collection. Gillar verkligen de grå, mums!

Förövrigt bodde Helén på samma hotell som Camilla Läckberg och Martin Melin på Koh Lanta. =)

12 tankar på “Schackrutigt!

  1. Åh vad coolt det blev. Ska vi göra ett försök på alice snart igen eller? i morgon ska dock kalle på hästen och sedan har han besök. söndag kanske? Ska kolla med han. :D
    .-= » Sannas senaste inlägg: Ny hårfärg =-.

  2. Påminner om dina vans! :D
    Vi har Nadine i helgen, så lördag kan vi inte heller och på söndag kommer anders inte hem förrän vid 22… :( Kan ni nåt i veckan, typ tisdag?

  3. Jättesnyggt! Hoppas det blir någon som gör Minx i Uppsala någon gång, jag är jättesugen på att testa! (Har i o f s de där jag har köpt på eBay, men jag misstänker att det inte blir lika bra när man gör det själv…)

  4. Förresten, hur varmt vatten krävs för att ta bort dem? Håller de i duschen?

  5. Tydligen håller de i duschen, och i ett varmt bad. Man ska liksom ha naglarna i varmt vatten under en stund och sedan drar man försiktigt loss dem =)

  6. Åh, det blev ju supersnyggt! Jag önskar att någon gjorde Minx här i Halmstad också, då hade jag lätt provat åtminstone en gång. :)

  7. Wow, det blev verkligen coolt! Härligt med sparkles. Jag ska inte ha några och har redan några prisms. Däremot skulle jag vilja ha nytt bas och topplack, kan man kanske köpa det via nailmail nästa månad? ser verkligen fram emot den röda och den grå kollektionen för övrigt…
    .-= » Emma Ps senaste inlägg: Night Spark =-.

  8. Det ser verkligen coolt ut! Längtar efter Prisms och Sparkles – det lär bli dyrt nästa månad! :-D

    Den grå kollektionen ser underbar ut, men den röda lockade inte alls. Fast det kanske ändras när man fått se lite swatches. :-)
    .-= » Tintomaras senaste inlägg: Epic nail fail =-.

  9. Men Martin och camilla bor ju inte och har inte bott på något hotell på Koh Lanta? Vi har kompisar som äger ett hus i samma område som de hyr ett hus. Hur kan då någon ha bott på samma hotell?

  10. Nettan: Kanske bor dom i ett hus brevid hotellet och äter där ibland? Jag kanske missuppfattade eller nåt, men sett dem hade hon gjort iaf! :D

Kommentarer är stängda.