24 april, 2024

OPI – Alpine Snow

opi-alinesnow-1

Ytterligare ett byte och ytterligare ett märke jag har väldigt få av – OPI! Märkligt kan tyckas, men som sagt – aldrig funnit OPI eller China Glaze särskilt intressanta. När något blir för hypat går jag åt andra hållet.

Men iaf, Alpine Snow alltså. Ett vitt krämlack, fyra bilder räcker på det eller hur? Bra pensel, hemsk formula. Tre lager krävdes för att få det täckande och jämnt. Men jag gillar att det torkar blankt! Det är snyggt och jag gillar tippexnaglar! Och jag gillar OPIs pensel, verkligen inget att klaga på där.

Nu ska det också sägas att detta lack använde jag som underkläder till ett lack från Depend som jag kommer visa imorgon. =)

opi-alinesnow-2opi-alinesnow-3opi-alinesnow-4

6 tankar på “OPI – Alpine Snow

  1. Fint blev det tycker jag! Men kul att det finns bloggare därute som inte är lika intresserad av OPI och China Glaze som alla andra. Själv äger jag bara ett fåtal av dessa och helt ärligt så gillar jag jag tex Isadoras nagellack mycket mer :) Älskar deras borste och formula!

    1. @Kristiina, Tack!
      Jag gillar inte Isadora heller! ;) Vet inte om det är just formulan, penseln, hypen eller vad det är. Knasigt det där. =)

      1. @Karin svarar, Hahhaaa, det är ju det som är meningen med så stor variation, att det gillas olika mycket av olika personer :) vad har du för favoritmärken då? :)

  2. OPI är jag inte heller så värst impad av, China Glaze vet du ju redan att jag har en förkärlek till.

    Det här med vita lack är ju hur knepigt som helst. Vet inte hur många flaskor jag har av lack som är helt hopplösa att måla med. Barielle Enduring och Zoya Purity skulle jag rekomendera.

Kommentarer är stängda.