Mer nagellack idag, denna gång är det mina naglar!

NfuOh #65, det underbart vackra ljusblå hololacket. Lika fint som sina rosa och gröna syster, men lite svårare att lacka med tycker jag. Jag använde Aqua Base men fick ändå att penseln drog med sig färgen under. Dessutom sprack (?) lacket på tummen, inte ända ner till nageln men typ som när färg spricker på väggarna. Syns även med topplack ovanpå, väldigt konstigt.

I övrigt är det lätt att lacka med, två lager dock för att täcka kala fläckar. But. I love it!

  1. Jag är ledsen, men dessa klor och naglar som är alltför långa är bara tacky.
    Jag gillar din blog by the way, speciellt när du skriver om hudvård och produkter.

  2. Jag tycker dettalack är sk*tsnyggt
    Likaså dina naglar !
    så fina och välvårdade.
    ( mina är lika långa målade i korallfärg för dagen)

Comments are closed.