Detta är gårdagens mejk. Jag orkade inte lägga upp den igår, jag var för arg och ledsen för att orka bry mig om nånting. Men nu känns det lite bättre faktiskt.

Glömde berätta att jag ramlade ur skåpbilen och stuka foten (vänster denna gång, den högra stukade jag på skärtorsdagen förra året) när jag lämnade tillbaka den igår på Sixt. Tue sparkade ut mig! Nå, det är inte svullet, men ont gör det. Fan att jag ska skada mig hela tiden! Senare idag ska vi förresten till Jysk och Mediamarkt. Vi måste köpa en extrasäng till Nadine som kommer nästa helg och även en laptop till Anders. Min gamla stationära dator som han använt senaste åren har totalpajjat nu. Inte så konstigt iofs, den är uppgraderad otaliga gånger sedan 99!

Dagens mejk iaf, som blev utsmetad över hela ansiktet till slut. Pinsamt… Grundade med L8 Nybergs primer, sedan en klarblå skugga från Manlypaletten över hela ögonlocket och i hela ansiktet. Svart skugga i globlinjen som suddades uppåt. Blå kajal från Mus i vattenlinjen.

Comments are closed.