26 april, 2024
Okategoriserade

Vinn en Ekolåda!

Jag jobbar som bekant för Ekolådan, dörr-till-dörr med ekologiskt frukt och grönt.

Om Ekolådan

Med Ekolådan vill vi göra ett brett och högkvalitativt sortiment av ekologiska livsmedel tillgängligt för många. Detta sker på ett sätt som ska hjälpa odlarna – och då speciell de små och mellanstora – att nå intresserade kunder med sina produkter. De som odlar och de som handlar får genom Ekolådan möjlighet att lära sig mer om varandras villkor. Med Ekolådan som länk minskar vi avståndet mellan producenter och konsumenter.

Jag vill därför lotta ut en låda Lilla Mix till någon som vill prova på en gång och hjälpa till att sprida ordet om Ekolådan. Lilla Mix innehåller 5 slags blandade grönsaker och 3 sorters frukt. Lagom för ett litet hushåll. Väger ca 4 kilo, beroende på innehåll och är värd 210 kr.

Tävlingsregler

  1. Du måste vara bosatt i Norrköping/Linköping med orterna runt omkring, Storstockholm, Göteborg, Umeå, Uppsala. Kontrollera på Ekoladan.se om du kan få leverans!
  2. Om du har en blogg, måste du skriva om denna tävling på din blogg och länka hit. Annars går det bra i kommentarsfältet. Om du skriver om det i din blogg måste du kommentera också så jag vet att du är med.
  3. Slutligen, skriv en kort motivering till varför du vill äta mer ekologiskt hemma. Länka tillbaka hit och till Ekoladan.se.

That´s it! Vinnare dras på onsdag kväll!

4 tankar på “Vinn en Ekolåda!

  1. Oh, jag vill verkligen vinna en ekolåda!

    Min motiviering till att vi vill äta ännu mer ekologiskt hemma är enkel, väldigt enkel, det är mina två guldklimpar Viggo 3 år och Milo 6 månader.

    Ha en härlig kväll!
    .-= » Thereses senaste inlägg: Jag har blivit en av dem =-.

  2. Jag vill jättegärna vinna en eko-låda. Har länge funderat på att testa men det har tyvärr inte blivit av. Jag är vegan och äter därför väldigt mycket grönsaker. Köper helst ekologiskt men min närbutik har ett ganska glest utbud tyvärr. Ekologiskt är oftast godare men jag äter det främs för att det är bättre för miljön.

Kommentarer är stängda.