26 april, 2024
Okategoriserade

Dansa i TV 4:s Let’s Dance!

Någon som är danssugen?

[PRESSMEDDELANDE] Du har säkerligen inte undgått TV 4:s succéproduktion Let’s Dance. Men visste du att du genom att ladda upp ett dansklipp på sajten www.dansamedhjartat.se kan ge både Elin Kling och Gudrun Schyman en ordentlig match?

Detta är en helt unik chans för dig eller dina vänner som med ett roligt, pinsamt, proffsigt eller underbart dåligt dansklipp kan bli sedda av 3 miljoner tittare under finalavsnittet av Let’s Dance, som sänds den 26 mars. Varje vecka röstar Sverige fram tre vinnare som går till final och erhåller biljetter till en inspelning av Let’s Dance. Slutligen koras en säsongsvinnare vars bidrag blir en reklamfilm i kampanjen Dansa med Hjärtat som sponsras av Becel.

Tävlingen är redan i full gång där tävlande gör egna kampanjer för sina dansklipp i både bloggar och på Facebook. Flera bidrag har redan blivit klassiker och vi hoppas att du vill vara med och sprida detta till alla som förtjänar en stund i rampljuset. Varför inte rikta uppmärksamheten och strålkastarna på dig, dina vänner eller trogna bloggläsare istället?

I denna tävling är det passionen och viljan att dansa in i folks hjärtan som räknas. Därför borde du och alla du känner visa att det inte bara är kändisar och politiker som har (eller brister i) talang!

För att vara med och tävla, rösta eller skratta besök www.dansamedhjartat.se.

Lycka till!