30 april, 2024
Okategoriserade

Partymejk ala Karin

Sådärja, nu ligger jag i soffan i min pyjamas. Jag är inte bakis, men trött och seg. Jag var hemma rätt tidigt, typ 1 ungefär men låg och tittade på OS och damernas kval i puckelpist innan jag gick och la mig. Det är alltid lite svårt att varva ner och att gå och lägga sig direkt hade inte fungerat. Men puckelpist var rätt sövande, hehe!

Festen igår var jättetrevlig! Sofia hade hyrt Hirdvallen och BK Hirds klubbhus, där festen började med buffé. Underbart god mat och jag lassade på som om jag inte ätit på fem veckor. Därefter blev det ett antal lekar, där jag deltog i bollkastargrenen och därefter presentöppning. Sedan blev det tyvärr lite fel, då jag stängde en självlåsande dörr med nyckeln kvar på insidan… Jag hoppas att du förlåter mig Sofia och för mina taffliga försök att trösta…

Men festen fortsatte med dans och partaj tills jag åkte hem. Bästa var nog dock att jag och Sanna blev bästisar igen. Vi hade en liten tiff för ungefär ett år sedan och har inte umgåtts sedan dess men nu bekände vi båda vår kärlek och saknad och det var skönt. My BFF Sanna! <3 ! :D

Festmejken då är på en grund av Macs Paintpot Blackground. Jag borde ha suddat ut den bättre, men jag trodde i min enfald att den inte skulle lysa igenom så mycket. Över Blackground har jag iaf Too Faced Full Frontal, svart gelliner och mascara. Inget märkvärdigt alls men det passade med min klänning och mina svarta glitternaglar. =)

3 tankar på “Partymejk ala Karin

  1. Du var verkligen så snygg i lördags! Grym mejk och så älskar jag din klänning, som jag sa funderade jag ju på att köpa en likadan. Har nu testat din fina födelsedagspresent sedan i söndags och den är skitbra! Tack så hemskt mycket, tycker det var enormt snällt av dig att ge mig en sån present, får lite dåligt samvete för vår futtiga 30-årspresent till dig….

  2. Aww Tack Sofia! Vad kul att du tyckte jag var fin! Svårt att slå din klänning dock, var har du köpt den?
    Vilken tur att krämen fungerar så bra för dig, bra! Ingen orsak förresten! :D

Kommentarer är stängda.