depend-7day-7068-hitemhard-1

Så var det dags igen! Dags för Grön Onsdag, dagen då vi firar den gröna skönheten tillsammans. Är du med idag? Anmäl dig via inLinkz nedan! Före 21 tack!

Jag vill visa Depend – 7day – 7068 Hit Em Hard idag, ännu ett av höstens lack från Depend. Har nog bara ett kvar att visa nu, det får bli nästa vecka. Det här är tyvärr ännu ett tradigt camolack, den nyans jag gillar minst. Så platt och tradigt. Nästa gång jag testar det ska jag pimpa det med glitter eller en holo-topplack.

2 lager, bra formula och pensel to die for.

Vad tycker du? Gillar du camolack?

depend-7day-7068-hitemhard-2 depend-7day-7068-hitemhard-3 depend-7day-7068-hitemhard-4


  1. Gillar inte camolack eftersom jag mest gillar klara skarpa färger som ett barn ;) Är med idag med ett lack som inte heller fick godkänt i färg här och som kluddrades över med olika tekniker, som jag förstod att jag inte heller gillade. Känner mej som den där smurfen som gnäller på allt :)

  2. Det är inte världens roligaste lack ensamt, men skulle nog kunna komma till sin rätt i en höstskittle med guld och orange. Inte något jag skulle köpa, men känner att jag måste ta det i försvar, eftersom jag tycker att det är så bra att det verkligen finns alla färger på lack nu. Och för den som vill göra en camo-nailart är det här den perfekta grundfärgen.

  3. Håller med. Det är inte en jättekul färg. Tur att formulan är perfekt. :) Jag visar ett vackert lack idag. :) Lite oskarpa bilder bara.

  4. OJ OJ OJ så läckert :)
    Jag älskar att det är så murrigt :)
    Du har så läckra naglar btw :) Mina är jättekorta för tillfället men tack och lov så växer de rätt snabbt :)
    xx

Comments are closed.