Jag ÄÄÄÄÄLSKAR Magnolior! De är de vackraste blommor som finns och den dagen jag har ett eget hus är det jag som planterar Magnoliaträd överallt! Yes sire Bob! :D

Men under tiden kanske man skulle tapetsera sovrummet med denna helt underbara tapet från Mr Perswall? Jag hittar inte just den här bilden på deras hemsida, men den var med i DN idag i söndagsbilagan under Trend-rubriken. Ljuvlig! Tapterna kostar ca 299 kr per rulle och de har ett brett sortiment med allt möjligt samt möjligheten att göra egna fototapeter.

Okategoriserade
 1. åhåhåhåhåhåhåh. Jag älskar också Magnolior! Min gymnasieskola hade ett stort magnoliaträd vid vår lilla rondell framför huvudhuset och nu finns det magnoliaträd påväg ner till stan, ovanför spången! Jag går jämt och tittar på dem och suckar djupt så länge de är fina och blommar. Jag skulle bra gärna ta in lite av deras skönhet i lägenheten :P
  .-= » Emilies senaste inlägg: Obehagligt =-.

 2. Hej, tack för ditt inlägg! Magnolior är också min absoluta favoritblomma, måste erkänna att jag var lite egoistisk när vi beslutade att ta fram denna tapet =) Men kul och höra att man inte är ensam om denna passion =) Ville bara tipsa om var du hittar bilen, under fliken Press på http://www.mrpeswall.se http://www.mrperswall.se/press/interiors Du måste scrolla ner.

  Mr Peswall står för Personal Walls och bygger på att vi bjuder in konsumenten i designprcessen, dvs du kan välja bland våra kollektioner, skräddarsy måtten eller skapa personliga motiv från foton, illustrationer – ja i princip allt. Vi vill uppmana alla att visa sin passion, berätta sin historia genom t.ex. en personlig inredning. Lycka till med tapeterna!

  Hälsningar
  Irene Gimmersta
  Produkt & Marknadschef
  MR PERSWALL -What is your story?

 3. Hej,

  Idag länkar Mr Perswall till Din blogg på sin Facebooksida!

  Maila oss gärna om du skriver om oss fler gånger så länkar vi gärna tillbaka till din blogg.

  Ha det bra!
  / Mr Perswall

  ps. bli gärna ett Fan av Mr Perswall när du gör ett besök :)

Comments are closed.