1. Visst är det hemskt att de ska ligga kvar? Förra veckan ringde vi och bad att de skulle ta bort ett stort rådjur som låg över ena körfältet efter valdermarsvik, personen som kört på det hade smitit och det är så grymt dåligt av folk att göra det, hemskt…

    Tack så mycket :D Det mesta är gjort av en jätteduktig tjej som finns länkad på sidan, men bilder och annat har jag själv lagt in, är riktigt nöjd med den :) Oh, du har läst om mina shoppingerfarenheter i Norrköping :P Kul att det finns flera här i Norrköping som är som jag :P Jag tycker servicen är sjukt dålig på vissa ställen, man undrar hur de fått jobben liksom.
    .-= » Emilies senaste inlägg: Obehagligt =-.

  2. Fy sjutton vad sugen jag är på att skaffa kissekatt nu! Du bidrar inte till att minska det suget med dina fina kattbilder direkt ;) Wendy är supersöt!

Comments are closed.