20 april, 2024

Grön Onsdag: Smitten Polish – Not Your Mama’s Easter Grass

smitten-notyourmamaseastergrass-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Sista onsdagen för sommaren 2014, jösses så snabbt den här sommaren har passerat. Jag vill klämma ut det sista ur neon med dagens lack, gör du det också? Anmäl dig nedan om du är med idag! Gärna före 21 som vanligt =)

Neongrönt som sagt, idag med underbara superljuvliga Smitten Polish – Not Your Mama’s Easter Grass. Härlig neongrön basfärg med glitter, precis vad jag går igång på. I jämförelse med förra veckans Nubar Apple Pucker Crush vinner Nubar, men det är absolut en favorit ändå. Glittret har ett härligt djup tycker jag, gillar det verkligen.

Här är det tre lager, mycket bra formula och inget att anmärka på. Höll 3 dagar om inte mer, trots Depend Peel Off. Hemligheten? Att inte täcka hela nageln med peel off!

Nåja, ljuvligt grönt alltså! Är du också ljuvlig idag? Visa!

smitten-notyourmamaseastergrass-2smitten-notyourmamaseastergrass-3smitten-notyourmamaseastergrass-4smitten-notyourmamaseastergrass-5smitten-notyourmamaseastergrass-6smitten-notyourmamaseastergrass-7

[inlinkz_linkup id=439956 mode=1]

22 tankar på “Grön Onsdag: Smitten Polish – Not Your Mama’s Easter Grass

  1. Hur snyggt lack som helst ju. Jag är inte med idag för jag hade hjärnsläpp igår och glömde vilken dag det var, målade på autumn leaves ..tyvärr

  2. NYMEG är så himla vackert! Kanske t o m borde återanvända det någon gång snart! :-) Idag har jag ett lack som inte alls är jättespännande, men helt ok. Och det sitter inte ens på mina egna fingrar. Jag fick leta lite i arkivet, jag hade inte så många gröna manikyrer på lager, faktiskt.

    1. Jaa, klart du ska använda det igen snart, det förtjänar det helt klart! Kul att du var med idag! =)

  3. Det där är grymt snyggt! Mitt står ännu otestat i en Helmer, men inte länge till ;)
    Själv håller jag väl mig också kvar vid sommaren, idag blev det en grön blå fjärilsmanikyr :)

  4. Det där är galet härligt. Har verkligen blivit sugen på Smitten det senaste så får nog snart beställa några flaskor. :) Jag är med idag.

  5. Det här lacket är ju bara så galet snyggt och det var dessutom så länge sen jag köpte Smitten så det nästan är skämskudde på mig.. Fina bilder på ett fint lack! :D

  6. Vilket galet snyggt lack! Jag har ingenting som liknar, så detta borde jag verkligen skaffa! Jag visar ett av Depends rykande färska höstlack idag, inte heller så dumt :)

Kommentarer är stängda.