Så blev det då dags att göra ordning sig för kvällens begivenheter på Club2Club. Problemet var bara vad 17 jag skulle ha på mig! Eftersom jag sällan festar har jag inte mycket partykläder, dessutom är det ju kallt ute och … blah blah blah. Slutligen hittade jag en svart t-shirt som jag kombinerade med ett par svarta brallor. Temat för mejken blir ju rätt naturligt rätt mörk då.

Grundade därför med UDPP och Color Definer. Därefter den svarta matta skuggan Black från Face över hela ögonlocket. Därefter Too Faced-skuggan Full Frontal. Den lilabruna skuggan över den rörliga delen av ögonlocket och den guldiga från globlinjen uppåt. Därefter Vanilla Sky från TINte upp mot ögonbrynet. Svart eyeliner från Face och ögonbrynen målade jag med BrowZings från Benefit.

Läpparna så, svart kajal som lipliner som jag suddade en aning. Därefter Deep Plum från Maybelline. Tillräckligt rockigt eller vad tycker du, InTheMake? :D

Bilderna tog jag förresten med nya kameran. Aningens oskarpa över ögonlocket, annars känns det som om den är så fruktansvärt mycket bättre!

Här har ni Anders också, när han DJ:ar. Fler bilder på fotobloggen.

  1. Sjukt bra make! Väldigt fina färger till dina ögon och det guldiga som du kompletterade det svarta med passar jättebra till ditt hår också :)

Comments are closed.