25 april, 2024
Okategoriserade

Decemberkavalkad

Vad sägs om en decemberkavalkad? Jag ska lägga upp en Dagens snart, är lite trött nu bara =) Vilken gillar du bäst? Inte så monotona som jag tyckte från början utan har försökt klämma in lite färg även om det oftast är mörkare mejker.


7 tankar på “Decemberkavalkad

  1. Nr 8 och 9, räknat uppifrån, är helt fantastiska! Som jag har sagt förut, så tycks du kunna bära upp de flesta färger:) Idag var jag på Body shop och handlade upp ett presentkort, och slog då till på en palett. Och tänka sig; den gick i BRUNA nyaner! Jag har väl bara sisådär en zillion bruna skuggor, så paletten kommer verkligen väl till pass ;) Nä, jag måste sluta vara så dödens trist. Kollade min bunt med läppglans häromdagen; jag slutade räkna efter 35:e beigerosa hylsan! Något drastiskt måste ske i sminkväg, och det snart ;)

  2. Moonstruck: Hmm, det där låter lite, ehm, BEIGE! ;) Du kanske skulle ta och köpa dig en palett eller lite skuggor i andra färger? Lila kanske? Eller gröna skuggor?
    Det är dock inget fel på bruna skuggor, det kan vara riktigt snyggt! Men om du själv tycker du är tråkig ska du nog försöka kliva ut ur boxen lite… =)

  3. Vilka härliga kombinationer. Skitsnygga allihop. Har lådorna fulla med smink i underbara färger men sminkar mig bara kul när jag är ledig. Arbetsdagar är jag så trött på mornarna att det bara blir tråkmejker. Önskar att jag kunde gå upp lite tidigare och engagera mig.
    .-= » Pamsans senaste inlägg: Diamond Cosmetics hos Nailmail =-.

  4. En snygg månad tycker jag. Och jag gillar ju dig i lite dramatiska och mörka sminkningar. Och turkosa och lila. OCh alltid när du har Deadly. Ja, nästan oavsett vad du gör så tycker jag att du är snygg. ;D
    .-= » Sminkans senaste inlägg: 2009s nyårssminkning =-.

  5. Karin, jag FÖRSÖKER! Har både fjolårets rosa VlD-palett och den senaste svarta paletten med pearl-skuggor. Men eftersom jag aldrig får till det lika fint som ”er andra”, så får det stanna vid brunt. Svårt att misslyckas, faktiskt :)

Kommentarer är stängda.