4 mars, 2024

Depend – 7day – Hello Beauty

Då fortsätter vi med Celebrate Beauty, höstens 7day-kollektion från Depend. Ursäkta min fula lagning på långfingret, den är verkligen hopplös och går upp hela tiden. Någon som vet vad jag gör fel? Kör med lim och tepåse och här har jag inte slipat ner kanterna än för fick lite bråttom att blogga, har hjälpligt suddat på bilderna så det inte ser ut som ett stort plåster på nageln. Nu har iaf sprickan nått ner till nagelkanten så jag får väl klippa ner naglarna snart… :(

Men, försök ignorera långfingret och kolla färgen istället. Detta är milt aprikosrosa Depend – 7day – Hello Beauty (nr 7136). Det står Beauty på min flaska, har ännu inte kollat vad det står på flaskorna i handeln men borde vara rätt namn. Fin nyans ändå som passar de flesta, inte för rosa utan mer pastellig.

2 lager, bra formula och torktid som alltid. Detta är också höstens första bilder tagna med min ringlight.

Vad tycker du? Och har du nåt bättre lagningstips?