makeupstore-faisal-1

Hallå och välkommen till Grön Onsdag! Jag hoppas du är med idag, har varit lite skralt med bidrag på sistone så håller tummarna att ni är fler idag. Men jag förstår att det är svårt att få till ett bidrag när det är så grått ute.

Lägg till ditt bidrag före 21 om du kan.

Idag vill jag visa ett lack jag fick av Make Up Store som pressutskick för några år sedan, Make Up Store – Faisal. En duochrom med skiftningar i grönt och guld, den klassiska varianten som är så vanlig när det görs ett duochromt lack. Jag hade tur att hinna fota detta i söndags när solen sken, så ni får se det i vanligt dagsljus så det duochroma syns, men också i solen. Det är rätt fint oavsett tycker jag, även om randigheten är lite störande.

Vad tycker ni om min nya nagelform förresten? Är inte helt övertygad men testar ett tag.

3 lager, helt ok pensel och formula.

Vad tycker du om detta?

makeupstore-faisal-2makeupstore-faisal-3makeupstore-faisal-4makeupstore-faisal-5makeupstore-faisal-6


  1. Jättefint lack. Jag har ingen kontakt mellan kamera o dator så jag har lagt ut på insta bara. Och kan inte fixa in på din blogg. Kram Anki

Comments are closed.