Hej hallå, välkommen till ännu en  Grön Onsdag! Ännu en vacker dag i det numera mest höstgula landet, men grönt är alltid skönt. Du är väl med idag, lägg till dig via inLinkz nedan.

Idag fortsätter vi med Depends 7day-kollektion för hösten som heter Celebrate Personality. Detta är Depend – 7day – Have Fun (nr 7131), eller Humor som det står på min flaska. En olivgrön kräm, mild och härlig utan att bli för armégrön. Jättefin faktiskt, trivs rätt bra i såna här nyanser. Eller vad tycker du, är det för tråkigt?

2 lager, bra formula och pensel som alltid.

Vad säger du, kommer du haffa denna?

 


  1. Det är lite snyggfult men jag gillar det, tyckte det var mycket snyggare på än jag hade räknat med. Jag ska försöka vara med idag men vi får se om jag hinner.

  2. Tja, jag sa just till Lacky Corner att har man snygga långa välvårdade naglar så är allting snyggt… men för mig, näe inte riktigt min färg. Men jag ser på det med skräckblandad förtjusning, kan inte bestämma mig vad jag tycker.

Comments are closed.