prettypolished-mirrormirror-1

Måndag igen och dags för härliga Blå Måndag! Den här veckan kommer bli bra, det känner jag på mig!  Men ni besöker väl Tove idag för att beskåda fler blå manikyrer?

Idag vill jag visa er ett lack som legat ett år i mina lådor, jag köpte det nämligen när Edgy Polish öppnade. Pretty Polished – Mirror Mirror är ett thermallack, byter färg i värme och kyla alltså. Nu kanske jag har lite för korta naglar för att skillnaden ska synas på tipparna – eller så är det helt enkelt för varmt i lägenheten. Men ni ser på vattenbilderna nedan att det är en ganska tydlig skillnad mellan varmt och kallt.

Färgen i ”neutral” temperatur är väldigt fin, nästan lavendelblå med glitter i koppar. Tyvärr är det ju svårt att få upp kopparglittret, jag har bara 2-3 stycken på hela vänsterhanden. Färgen i varmt vatten är ljust blå och blir mörkt blå i kallt vatten.

Här är det två lager, mycket lättlackat och torkade snabbt. Enda är ju att glittret inte går att fiska upp, ni ser ju hur fint det är i flaskan. Lite synd!

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig dina åsikter bland kommentarerna!

English: Pretty Polished – Mirror Mirror, a thermal polish switching from light blue to dark blue with copper glitter.

prettypolished-mirrormirror-2prettypolished-mirrormirror-3prettypolished-mirrormirror-4prettypolished-mirrormirror-5prettypolished-mirrormirror-6

    • Ja, det var jättesynd :( Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna fiska upp dem heller. Så ja, ingen fullpoängare pga det!

Comments are closed.