18 juli, 2024

Vecka 42 med Instagram

Förra veckan skrev jag i United in Pink mycket om hur jag mådde i min bröstcancer-resa. Det var faktiskt oväntat svårt och tungt, jag avslutade veckan med rejäl dödsångest där jag låg och försökte sova. Jag är så rädd för återfall, hoppas jag får stöd och hjälp efter avklarade behandlingar. 

Men det var förra veckan, den här veckan kör jag igång en ny cykel vilket innebär en helg utslagen i sängen ?? 

 1. Måndag morgon och vi vaknade till den här pigga och glada sötnosen! Han hade verkligen en tuff helg som magsjuk. Anders var sjuk dock, fast utan magsjukan.
 2. Jag tog mina blodprover som vanligt och fotade vackra Arbetets Museum i motljuset.
 3. Och Yllefabriken som håller på att byggas om till lägenheter. 
 4. Tisdagsmys med min älskling, han var hemma även på tisdagen (48 h hemma efter magsjuka)

 1. Jag tycker nog min peruk är rätt fin, men den måste stylas rätt. Eller klippas? Är ovan vid så tjockt hår.
 2. Alunrot, så fin färg!
 3. Söta Jippii som behövde en kisspaus efter resan från Valdemarsvik. Så tacksam att mamma vill hämta mig efter varje behandling, kul att träffa Mika regelbundet med. Tyvärr blev mamma smittad av magsjuka denna gång…
 4. Jippii och Deshi. Lite mer chill mellan dem.

 1. Min söta knasboll! ?
 2. I lördags var vi till vittra på loppis, tog en tur i parken efteråt. Vi är inga skogsmullar direkt.
 3. Kärlek till er! Tack för era fina kommentarer i mina UiP-inlägg! ❤️
 4. När Mika kommer till Lekia går han till bokstäverna… That’s my kid ?