25 april, 2024

I AM Custom Color Cosmetics – Persei 8

iamcustomcolor-perseia-1

Dags att visa ett underbart lack med dåliga bilder…

I,A.M…Custom Color Cosmetics – Persei 8 är ett frankenlack gjort av min kompis Ashley Jade i Roseville, Kalifornien. Jag fick det här lacket i november förra året när Ashley precis funderade på att starta ett eget indiemärke, det som idag heter I,A.M…Custom Color Cosmetics. Ashley driver sin indieverksamhet lite annorlunda, hon gör nya kollektioner regelbunder (en gång i månaden tror jag) men en del av vinsten går alltid till olika välgörenhetsprojekt som kollektionen också är baserad på. Så här står det om Black Fish Collection exempelvis:

The BlackFish Collection

Inspired by BlackFish, we donate 25% of sales to WDC to end Cetacean Captivity. UNTIL EVERY TANK IS EMPTY! Check Iamcccnp13.blogspot.com

 

Hon har skapat kollektioner för att uppmärksamma kvinnlig omskärelse, krig, späckhuggare… Läs mer på hennes blogg Iamcccnp13.blogspot.com, det är verkligen seriöst och för ett gott syfte. Ashley har ett hjärta av gediget guld. Gilla gärna hennes Facebook-sida också!

Just det här lacket, Persei 8, är alltså ett franken och skapat för mig. Det har en mörkt grön-turkos nyans med skimmer och stora flakes i grönt. Tyvärr är detta alltså riktigt usla bilder, tagna i min lightbox. Vet inte vad jag tänkte med där riktigt, men jaja… Formulan är sagolik. Otroligt bra, jämförbar med vilket stort märke som helst. Lätt att använda och täcker på två lager.

Så, synd på dåliga bilder men allvarligt, ta dig en titt på hennes storenvy-sida och köp några lack. Jag har en holotopper och ett grönt holo – Idiot Dog Brain- från Invader Zim-kollektionen på väg som ska bli väldigt spännande att testa! Jag tror hon kommer skicka med några andra av hennes produkter också, så får ni en recension av dem också. =)

Förlåt mina dåliga bilder, får ta nya senare i sommar.

English: I,A.M…Custom Color Cosmetics – Perseia, a dark teal green made for me =)

iamcustomcolor-perseia-2iamcustomcolor-perseia-3iamcustomcolor-perseia-4iamcustomcolor-perseia-5iamcustomcolor-perseia-6