nubar-wildlife-1

Hej och välkomna ska ni vara till veckans Gröna Onsdag! :D Idag har jag verkligen full förståelse om du inte är med, så fint väder som det är just nu. Men om du är sugen får du gärna vara med före 21, lägg till dig nedan via inLinkz!

Idag ska ni äntligen få se Nubar – Wildlife. Har visat det tidigare för många år sedan och med rätt kassa bilder, så även om nagelkvalitén är under isen just nu så är iaf bilderna bättre. Wildlife var riktigt snyggt i en marmoreringsmanikyr, men det är minst lika snyggt på egen hand. Gillar att det är snyggt även i solen, det brukar sällan duochromer vara. Wildlife kom med Going Green-kollektionen tillsammans med bla Reclaim och Conserve.

Tror det var 3 lager till slut. Bra formula och pensel men topplacket krympte tipparna lite. Håll länge dock.

Vad tycker du om detta?

nubar-wildlife-2nubar-wildlife-3nubar-wildlife-4nubar-wildlife-5nubar-wildlife-6


  1. Jag är med! :)

    Den underbara gröna kollektionen från Nubar alltså. Denna och den glittriga är mina favoriter från Nubar men sen tycker jag inte märket har släppt så mycket kul. Detta lacket är ju så fint.

Comments are closed.