marmorering-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas ni är med idag, denna fina majdag! Tänk att det är maj redan! Gah! Min unge blir snart ett! Hur gick det till? Om du är med idag lägger du bara till dig nedan via inlinkz.

Idag visar jag en riktigt kladdig marmoring. Var tvungen att testa för att se om det kunde bli enklare för mig att lacka på plast för att sedan föra över till nageln. Well, not so much. Här har jag använt Nubar Wildlife och Nail Pattern Boldness Aquamarine, alla naglar utom ringfingret är marmorering på plast. Ringfingret marmorerade jag direkt på nageln, funkade det också.

Tyvärr är det ju kladdigt som bara den. Var inte så lätt och smidigt som jag hoppades, förmodligen en bra idé om en har ett coolt stampingmönster men marmorering kan du lika gärna göra direkt tror jag.

Nubar Wildlife ska jag visa på egen hand nästa vecka. Om mina naglar återhämtar sig…

marmorering-2marmorering-3marmorering-4


 1. Det är kul att experimentera, men som sagt man vet aldrig hur resultatet blir. Vet inte om jag blir godkänd idag, men det är grönare irl…lovar:)

  • Nä, men det är roligt att lära sig nytt! =) Klart du blir godkänd, kul att du var med! :D

  • Heh, ja jag tvekade en del förstås men jaja, lite kul med ju!
   Kul att du var med idag!

 2. Det där hade jag inte vågat mig på men om jag hade gjort något liknande hade ng resultatet blivit ännu värre. :D Om en bortser från kladdet så är det ju väldigt snyggt. Sent inlägg från mig men jag är med i alla fall. :)

  • Jag vågar egentligen inte heller eftersom jag är så usel på det! Men jag försökte iaf.
   Kul att du var med, jag har lagt till dig! :D

Comments are closed.