rainbowhoney-ivyskiss-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Sista i september 2016, året går så fort. Ni är väl med idag? Lägg till dig via inLinkz så jag hittar dig!

Idag vill jag visa ett lack som legat ett tag, jag fick det av Amela i min födelsedagsgrupp. Rainbow Honey – Ivy’s Kiss heter det, det ser verkligen ut som murgröna. Jag litar inte riktigt på min skärm, tycker det ser så dassigt ut men det är mer lysande i verkligheten. Det är ljust grönt, inte mörkt. Får kanske komplettera med en mobilbild senare. Glittret är i olika storlekar, mest i silver men också gröna.

3 lager, 2 lager topplack men det är fortfarande knottrigt. Lite tradig pensel men funkade väl.

Vad tycker du om detta?

rainbowhoney-ivyskiss-5rainbowhoney-ivyskiss-3rainbowhoney-ivyskiss-2rainbowhoney-ivyskiss-4

 


Comments are closed.