19 juni, 2024

Grön ondag: Rescue Beauty Lounge – Recycle

rescuebeautylounge-recycle-1

Välkommen till denna Gröna Onsdag, den sjunde i ordningen!

Det har ju varit lite tjafs kring dessa temadagar, urspunget kom i Lacka-Byt på Facebook där en tjej frågade om de som inte hade egna bloggar också kunde delta men via Instagram och Twitter. Jag som frekvent använder dessa medier hängde ju på direkt, medan andra inte riktigt var lika sugna eller hängde med på vad det innebar. Ni har säkert redan läst om detta hos Mrs Data och LeLack. Diskussionen blev väldigt infekterad tillslut där båda sidor blev ledsna och missförstådda.

Här med temadagen Grön Onsdag gäller i fortsättningen följande:

  • Kommentera i detta inlägg om du vill bli länkad till ditt bidrag. Det gäller oavsett om du har en egen blogg, lägger ut en bild på Instagram eller skickar en bild via Twitter. Jag kommer inte leta reda på några bidrag, så kommenterar du inte här kommer jag inte länka vidare.
  • Du behöver inte tagga bilden på Instagram eller Twitter, men vill du göra det kan du använda taggarna #GrönOnsdag, #GrönOnsdagNails och ni får också gärna pinga mig på @akrogirl (har samma namn på Instagram och Twitter).

Det var väl inte så komplicerat? Välkommen alla som vill vara med!!! :D

Idag vill jag visa er en gammal klassiker – Rescue Beauty Lounge Recyle. Recycle är ett av de första gröna krämlacken som kom ut på marknaden. Du kan säkert hitta dupes till denna om du googlar på ”rescue beauty lounge recycle dupes”, själv har jag ingen hemma att jämföra med. Jo, möjligen Orly Enchanted Forest! Den har jag visst inte swatchat, får ta den nästa vecka. Under tiden kan ni besöka Helena på Lacky Corner och kolla hennes bilder på denna från några veckor sedan.

Jag hade lite bråttom när jag lackade med detta, försökte fånga solen innan den gick ner. Men formulan var helt ok, två lager räckte och som ni ser torkade det väldigt blankt också. Lite rinnigt möjligen, men inget som störde. Detta är helt klart en favorit som det är synd man inte använder oftare!

♥ Förresten! Sista dagen för Deborah Lippmann på Nailmail imorgon!!! På fredag är det LAYLA!

Är du med idag? Kommentera!

rescuebeautylounge-recycle-2rescuebeautylounge-recycle-3rescuebeautylounge-recycle-5rescuebeautylounge-recycle-4

Deltagare i dagens Gröna Onsdag:

  • Lista kommer ikväll

Det här är inlägg 36 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

39 tankar på “Grön ondag: Rescue Beauty Lounge – Recycle

  1. Hej! Tänkte bara säga att jag inte hann med att vara med via instagram idag, men ska förbereda mig bättre till nästa vecka :) blir spontant sambo från och med idag så det kom lite städning i vägen ;)

  2. Recycle är riktigt snygg. Det var väldigt längesen jag bar mitt och nu blev jag lite sugen faktiskt. :)

    Jag är med och visar ett underbart Zoya idag.

  3. Nu så, jag är med och hoppas du godkänner mitt lite halvgröna lack ;)

Kommentarer är stängda.